Kringloopwinkel Emmaus Hoorn

Adres

De Oude Veiling 109
1689 AD  Zwaag (Noord-Holland)
0229-243366

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Op 4 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Emmaus Hoorn. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwinkel Emmaus Hoorn op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Zwaag of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar De Oude Veiling 109 in Zwaag.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Emmaus Hoorn. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Leuke prijzen, vriendelijk personeel, parkeren wel een probleem maar kan in de buurt.

 2. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Prijzen zijn een stuk hoger de geworden. Niet te veel op Marktplaats kijken. Moet leuk blijven en volgens mij krijgen jullie ook alles.zpu zonde zijn als je aan je hebzucht kapot gaat.Het is maar een tip

 3. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Heel leuk om door verschillende kamers en deuren een soort speurtocht gevoel te krijgen.
  Erg jammer dat hier 1 hele nare dame werkzaam is.
  Totaal niet klantvriendelijk. Voelde me zeer opgelaten. Ik kom hier dan helaas ook echt nooit meer. Terwijl kringlopen mijn grote hobby is.

 4. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Een redelijke winkel

 5. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Het is echt niet duidelijk waar deze organisatie voor staat. Waar gaan de opbrengsten naartoe? De winkel zelf valt wel mee. Weinig parkeerruimte voor de winkel. Indeling een beetje rommeling maar dan houd ik wel van. Niet voor iedereen, maar als je toch in de buurt bent een bezoekje waard.

 6. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Leuke winkel, mooi spul. En als je de krant leest dan zie je dat ze vaak behoorlijke bedragen schenken aan instellingen die wel een financiële bijdrage kunnen gebruiken

 7. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Ze vallen best mee..

 8. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.3

  Duur, ongezellig, weinig tot geen parkeerruimte bij deze winkel. Zeer onvriendelijk personeel (hoewel ze vast niet allemaal zo zijn). Wellicht op een verkeerd moment gekomen, maar dat is geen excuus. Dit is wel een stichting, maar geen idee wat ze doen met de opbrengsten. Er wordt hier totaal niet over gecommuniceerd. Volgens mij een kerkelijke instelling. Kijk zelf maar eens op hun website. De moeite misschien waard als je een kringloop rondje doet! Je weet immers maar nooit. Ik hoop dat ze verbeteren.

 9. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Standaard kringloopwinkel.
  Assortiment is niet bijzonder groot.
  Hoge prijzen.
  Slechts paar parkeerplekken voor de winkel beschikbaar.

 10. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Een slechte keus qua pand maar ze maken er het beste van. Prijzen af en toe vrij hoog maar over het algemeen niet slecht. Tegenover zit de Kinderkledingbank voor mensen met kinderen en krabbe beurs. Let wel op welke dagen je komt, niet iedereen is daar al te vriendelijk. Wel een nette winkel en goed verzorgd!

 11. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Antiek en bijzonder (zoals voorganger al zegt) maar inderdaad duur geprijsd. Kleding ook erg duur in vergelijking met andere kringloop winkels in de buurt. Wel gezellige mensen op donderdagen. De rest van de spulletjes prima geprijsd en winkel is netjes.

 12. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  mooi assortiment. veel oud speelgoed en legerspul. Redelijk georijsd, maar bijzondere en antieke soullen waren wel duur geprijsd (voor een kringlooo). Geld gaat naar goede doel. dat is mooi.

 13. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  de voddenrapers van emmaus ja maar hier wel iets meer dan vodden gelukkig maar jammer genoeg niet geslaagd volgende keer beter ik ga altijd naar de emmaus kringloop in nederland maar ook in frankrijk ze zijn best groot

 14. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Slechte service, vreselijke man die achter je aan blijft lopen alsof je iets van plan bent. Redelijk spullen maar slechte keus qua pand, te veel muren.

 15. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Uitstekend verzorgde boeken en muziek en film collectie.prettig geprijsd

 16. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Is de moeite waar om er rond te kijken. De winkel is ingedeeld in onderwerpen zoals boeken,kleding,speelgoed,meubels en als met een stekker

 17. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Leuke winkel van middel groot formaat. Gezien het goede doel krijgt men veel nieuwe producten in de winkel. Koffie is er altijd voor bezoekers. Winkel ziet er goed en netjes uit.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10